برگزاری اولین رویداد کارنو (کارآفرینی و نوآوری) دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان

اولین رویداد کارنو با محوریت کارآفرینی و صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی شایان برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ضمن تشریح رویداد کارنو را جهت شناسایی فرصت های شغلی افزود: اجرای رویدادهای مرتبط با حوزه کارآفرینی توسط مراکز آموزشی ضروری است و بر پرورش ایده های خلاقانه توسط دانشجویان با توجه به نیاز جامعه تاکید کرد.

دکتر مسعود ایرانمنش گفت: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت جذب بازار کار نمی‌شوند، زیرا دانشگاه‌ها محیط واقعی کار ندارند و این مسئله از چالش‌های مهم دانشگاه‌هاست و با اجرای طرح آباد دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانش‌آموختگان می‌توانند همزمان با فراگیری دانش نظری، مهارت‌های تخصصی و شغلی لازم را کسب کنند و این رویکرد به جذب آنها در بازار تاثیر گذار است.

آقای دکتر کمالی کارآفرین و مدرس دانشگاه ضمن ارائه اصول کارآفرینی و وجه تمایز آن با اشتغالزایی، مطالبی در خصوص شیوه های ارائه ایده های بازار پسند و ایجاد کسب و کارهای نوپا ارائه نمودند.

در ادامه آقای مصطفی مهدی زاده دانش آموخته دانشگاه و بنیان گذار کسب و کار میثم خان تجربیات خود را با حاضرین به اشتراک گذاشت. رویداد های کارنو (کارآفرینی و نوآوری) به صورت هماهنگ در مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمان به صورت ماهانه و با هدف معرفی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنایع تخصصی مرتبط با مأموریت مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمان برگزار می گردد.

لینک مشروح خبر: https://ke.uast.ac.ir/fa/news/79641

برگزاری سومین اردوی راهیان پیشرفت مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان

سومین اردوی راهیان پیشرفت جمعی از مدرسان و رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان کرمان به‌ منظور آشنایی با دستاوردهای علمی و صنعتی کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، در این اردو از واحدهای فناور مستقر در کارخانه نوآوری کرمان بازدید شد. در این اردو، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان به معرفی اهداف و رسالت‌های دانشگاه پرداخت و تأکید کرد: زمینه های بسیاری در همکاری های فی مابین با کارخانه نوآوری کرمان که توسط بخش خصوصی اداره می شود وجود دارد که از جمله آن می توان به آموزش های تخصصی کوتاه مدت، برگزاری رویدادهای استارت آپ، انجام صلاحیت حرفه ای و برگزاری دوره های کارورزی برای دانشجویان در محیط واقعی کار اشاره کرد.
دکتر مسعود ایرانمنش ضمن اعلام آمادگی این دانشگاه برای انعقاد تفاهم نامه همکاری با کارخانه نوآوری کرمان، اظهار داشت: با توجه به فضای بسیار خوب، به نظر می رسد امکان استفاده از ظرفیت های این کارخانه برای انجام کارهای مشترک در حوزه های پژوهشی و فناوری و تبدیل ایده به محصول در استارت آپهای دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود دارد.
در ادامه، مدرسان از فضای کارخانه نوآوری کرمان بازدید کردند و از نزدیک با مراکز نوآوری و شتاب‌دهی همچون آوینوکس که بستر سرمایه گذاری خطرپذیر گروه فناوری آواپرداز است و در طی فعالیت خود بر روی چندین کسب و کار سرمایه گذاری کرده و حاصل آن، کسب و کار های بزرگی همچون زودکس، مبیت، راهکار صنعت، حسابرو و چندین کسب و کار موفق دیگر است، آشنا شدند.

لینک مشروح خبر: https://ke.uast.ac.ir/fa